Et stærkt netværk i dansk turisme

Dansk Turismefremme er det nationale omdrejningspunkt for turismeudvikling i lokalt perspektiv.

Vores vision er at sikre videreudvikling og fremtidssikring af vores medlemmers virke med henblik på at medvirke til vækst indenfor dansk turisme. Missionen er at være vores medlemmers nationale talerør – ved at dagsordensætte, påvirke og synliggøre medlemmernes afgørende rolle indenfor turismen i Danmark. Endvidere arbejder vi for at gøre vores medlemmer til lokale turismeudviklingseksperter via den nyeste viden og konkrete værktøjer.  

Ferie for Alle 2025

Deltag sammen med Dansk Turismefremme og Aktiv Danmark på Ferie for Alle, Danmarks største feriemesse.

Skynd dig, for der er begrænsede pladser.

Tilmeld dig her

Foreningen
Bliv medlem
Materiale & Presse

Dansk Turismefremmes formål

Dansk Turismefremme er det nationale omdrejningspunkt for turismeudvikling i lokalt perspektiv. Vi er en landsdækkende, politisk uafhængig udviklings- og interesseorganisation for organisationer, der arbejder med lokal og tværgående turismeudvikling.

Dansk Turismefremme er en landsdækkende, politisk uafhængig udviklings- og interesseorganisation for organisationer, der arbejder med lokal og tværgående turismeudvikling.

Vores vision er at sikre videreudvikling og fremtidssikring af vores medlemmers virke med henblik på at medvirke til vækst indenfor dansk turisme.

Vores mission er at være vores medlemmers nationale talerør; og vi arbejder for at gøre vores medlemmer til lokale turismeudviklingseksperter. Herunder at understøtte vores medlemmers strategiske handlekraft, lokalt og nationalt.

I forlængelse heraf arbejdes der med tværgående udviklingssamarbejder og projektfacilitering, på tværs af destinationer, aktører og temaer.

Vi er lokale turismevirksomheders nationale talerør

Et samarbejde med Dansk Turismefremme indebærer mange fordele.

Vi er en national forening for organisationer, der arbejder med lokal og tværgående turismeudvikling. Vi tilbyder interessevaretagelse inden for turismebranchen, faglig og kollegial sparring, udvikling og kompetenceløft og meget mere. Vi er desuden repræsenteret i en lang række relevante turismerelaterede udvalg, hvor vi taler vores medlemmers sag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.