Bliv medlem af Dansk Turismefremme

Vi er lokale turismevirksomheders nationale talerør

Et samarbejde med Dansk Turismefremme indebærer mange fordele. Vi er en national forening for organisationer, der arbejder med lokal og tværgående turismeudvikling. Vi tilbyder interessevaretagelse inden for turismebranchen, faglig og kollegial sparring, udvikling og kompetenceløft og meget mere. Vi er desuden repræsenteret i en lang række relevante turismerelaterede udvalg, hvor vi taler vores medlemmers sag.

Vil du samarbejde med os?

Som medlem af Dansk Turismefremme vil I indgå i et stærk, nationalt netværk af danske turismeudviklingsorganisationer, autoriserede grønne I-turistorganisationer, kommuner, uddannelsesinstitutioner og virksomheder, der i væsentlig grad arbejder med lokal turismefremme og gæsteservice.

Vil du indgå i et stærkt, nationalt netværk og opnå fordele? Så meld dig ind i Dansk Turismefremme!
Vi er en national, politisk uafhængig udviklings- og interesseorganisation for organisationer, der arbejder med lokal og tværgående turismeudvikling. Vi skaber et turismenetværk med faglig og kollegial sparring og muligheder for udvikling og kompetenceløft blandt foreningens medlemmer. Vores medlemmer er lokale turismeorganisationer, der arbejder med turismefremme i form af turistinformation, markedsføring og udvikling af turismen på det lokale niveau.

Vi dækker hele landet!
Som medlem af Dansk Turismefremme følger mange fordele. Du bliver desuden også en del af et fagligt og kollegialt netværk, hvor der er fokus på kompetencer og udvikling. Dansk Turismefremmes medlemmer er spredt udover det danske land, og uddannelsesinstitutioner.

Bliv en del af et fagligt og kollegialt netværk allerede i dag!
Vi indgår løbende samarbejdsaftaler og rabataftaler om bl.a. markedsføringstilbud til fordel for medlemmerne. Derudover tilbyder vi jer:

  • Fagligt netværk og sparring
  • En månedlig nyhedsopdatering og ugentlig opsamling af turismenyheder
  • Mulighed for at få udsendt jeres pressemeddelelser til journalister mm. via vores presseværktøj Meltwater Influencers
  • Mulighed for deltagelse i en årlig konference for hele turismebranchen til specialpris
  • Adgang til analyser og rapporter
  • Tilbud om kompetenceudvikling og workshops
  • Løbende tilbud om deltagelse i fælles markedsføringsrammeaftaler

Bliv medlem af Dansk Turismefremme
Kontingent tydeliggøres i nedenstående, der blev besluttet på Generalforsamlingen, April 2023

  1. Medlemskab for en lokal turistorganisation koster årligt 3.500 kr. i grundgebyr og derudover 0,08 kr. pr. indbygger i den pågældende kommune (dog max 20.000 kr. for én kommune).
  2. For andre medlemmer, fx destinationssammenslutninger som dækker mere end én enkelt kommune, betales der et fast årligt gebyr. Gebyret udgør for organisationer, der dækker områder med indtil 150.000 indbyggere, 15.000 kr., og udgør for organisationer med mere end 150.000 indbyggere, 20.000 kr.
  3. For øvrige organisationer, fx uddannelsesinstitutioner, er det årlige gebyr på 5.000 kr.

Har I spørgsmål eller vil I gerne være medlem? Så kontakt sekretariatet, eller gå direkte til tilmelding her.

Andre samarbejdsmuligheder

Udover at være medlem af Dansk Turismefremme, tilbydes disse samarbejdsmuligheder. I er altid velkomne til at kontakte sekretariatet for at høre mere.

Aktiv Danmark

Aktiv Danmark samler Danmarks bedste udbydere af aktive ferieoplevelser. Certificeringsordningerne synliggør kvaliteten af de oplevelser, som tilbydes inden for vores seks temaer, og skaber et nemt overblik for gæsterne.

Det Grønne I

Autorisationsordningen Det Grønne I er et kvalitetsfællesskab!  Alle landets autoriserede turistorganisationer er gennem ordningen med til at sikre alle landets gæster en høj standard i den danske gæsteservice. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.