Bed+Bike

Er du vild med at cykle på din ferie? Så kig efter Bed+Bike logoet!

Bed+Bike

Certificeringsordningen Bed+Bike sikrer dig de bedste cykelvenlige overnatningssteder i hele Danmark.

Med næsten 100 Bed+Bike certificerede aktører, fordelt over både bed & breakfasts, kroer, vandrerhjem, campingpladser og hoteller, er der rig mulighed for, at du kan få den bedst tænkelige cykelferie i Danmark.

Bed+Bike lokationer

Her kan du se alle aktører som er medlem af Bed+Bike konceptet, samt cykelruter i hele landet.

De Bed+Bike certificerede overnatningssteder sikrer dig de optimale forhold på cykelferien; overnatningsstedet tilpasser opholdet efter cyklistens særlige forventninger og ønsker. Her kan du få al relevant information, genoplade batterierne og planlægge næste del af cykelrejsen rundt i det danske landskab, mens overnatningsstedet stiller de faciliteter og services man har brug for efter en lang dag på cyklen til rådighed. 

Så hop trygt på jernhesten med Bed+Bike som din guide til cykelferien. 

Bliv klar til cykelferien
Cykelruter i Danmark
Tilbud på cykelferie

Hvad er kvalitetsmærket cykelferie?

Cykelmærkeordningen Bed+Bike er med til at give dig den bedst mulige cykelferie i Danmark.

Danmark er perfekt til cykelferier: mere end 12.000 km skiltede cykelruter i smukke omgivelser, korte afstande mellem oplevelserne og masser af cykelvenlige overnatningssteder overalt i landet.

Cykelmærkeordningen Bed+Bike viser vej til cykelvenlige overnatnings-steder i hele Danmark. Vælger du et overnatningssted med det blå Bed+Bike skilt, er du sikker på, at du kan stille din cykel i et aflåst skur, få dine dæk pumpet og låne værktøj til eventuelle reparationer. Overnatningssteder, som er Bed+Bike certificerede, stiller alle disse faciliteter til rådighed og sørger for, at du får den bedst mulige cykelferie!

Kør efter det blå Bed+Bike skilt!