Wellness

Er du vild med wellness oplevelser?

Så kig efter Wellness Denmark logoet

Hold øje med det landsdækkende kvalitetsmærke fra Wellness Denmark, som sikrer dig høj kvalitet på spa- og wellnessstedet. Tag på et dejligt wellnessophold hos en eller flere af vores certificerede aktører. Her er velvære og kvalitet altid i højsædet.

Wellness lokationer

Her kan du se alle aktører som er medlem af Wellness Denmark konceptet.

Wellness Danmark står samlet om at fremme din wellnessoplevelse i Danmark. Vi stræber for, at dit wellnessophold vil overgå dine forventninger, og garanterer, at faciliteter og services er på et højt niveau. Med Wellness Denmark er du sikret et godt udvalg af behandlingsformer, udført af faglærte behandlere. Så slap af og forkæl dig selv med et af de mange gode tilbud som vores aktører har.

Tilbud på Wellness

Hvad er kvalitetsmærket wellness ophold?

Certificeringsordningen Wellness Denmark er din garanti for wellness oplevelser på højt niveau

Kvalitetsmærkeordningen Wellness Denmark er din guide til wellness oplevelser på højt niveau, som sikrer dig et stort udvalg af faciliteter og services, udført af faglært personale.

For at blive certificeret i Wellness Denmark skal udbyderne stille et indbydende spa-område til rådighed og tilbyde en række forskellige behandlinger. Der stilles store krav til behandlernes kompetencer, samt hygiejnen på stedet.

Overnatningsstederne kan desuden give kompetent rådgivning om sunde spisesteder og rekreative områder i nærheden wellness-udbyderen.