Walking Denmark

Vandring i fokus

Walking Denmark

 

Vandring er danskernes foretrukne aktivitet på ferien i Danmark, og behovet for overnatningssteder med særligt fokus på vandreturisten er stigende. 

Walking Denmark er din garanti for overnatningssteder, hvis faciliteter og services sikrer dig de helt ideelle forhold på vandreferien.

Walking Denmark lokationer

Her kan du se alle aktører som er medlem af Walking Denmark konceptet.

Kvalitetsmærkeordningen Walking Denmark er din guide til overnatningssteder, der garanterer de faciliteter og den service, der gør vandreturen vellykket.

Hos de certificerede overnatningssteder kan du få vandrekort, turforslag samt øvrig relevant information. Derudover tilbydes der visse services, som er særligt relevante for vandreturisten, såsom muligheden for at tørre tøj og købe frokostpakke til medtagning.

Tilbud på vandreferie

Hvad er kvalitetsmærket vandreferie?

Certificeringsordningen Walking Denmark er din garant for gode forhold på vandreferien i Danmark.

Vandring er den mest udbredte aktivitet blandt turister i Danmark – og med god grund. Overalt hvor man kommer i landet er der et rigt udvalg af stier og skiltede vandreruter for enhver smag. Samtidig er der en lang række overnatningssteder, som er opmærksomme på vandrernes behov.

I de kvalitetsmærkede områder finder du masser af vandretilbud, kort og rutebeskrivelser, og de lokale turistbureauer hjælper gerne med kyndig vejledning og inspiration til turen, inden du begiver dig af sted.