Fishing Denmark

Er du vild med at fiske på din ferie? Så kig efter Fishing Denmark logoet!

Fishing Denmark er din guide til overnatningssteder, som kan guide og vejlede dig, tage sig af dit våde tøj eller opbevare dagens fangst for dig.  Så se efter Aktiv Danmarks blå Fishing Denmark kvalitetsmærke inden for lystfiskeri. Det sikrer dig de bedste og helt ideelle forhold til de helt store bid på krogen.

Fishing Denmark lokationer

Her kan du se alle aktører som er medlem af Fishing Denmark konceptet.

I Danmark er der masser af velegnede steder til lystfiskeri. Danmark har noget af Europas bedste fiskevand, som gør, at mulighederne for store fangster bestemt er til stede hele året. Som lystfisker har man visse unikke behov, som skal stilles når man vælger overnatningssted til fiskeferien, og heldigvis er flere overnatningssteder blevet opmærksomme på lystfiskernes ønsker og forventninger til opholdet. 

Kvalitetsmærkeordningen Fishing Denmark arbejder for at markedsføre, udvikle og kvalitetssikre mulighederne for lystfiskerferie i Danmark, så oplevelsen der møder dig som lystfiskere på overnatningsstedet kan måle sig med oplevelsen på vandet i Danmark.  

Tilbud på lystfiskeri i Danmark

Hvad er kvalitetsmærket lystfiskerferie?

Fishing Denmark er en certificeringsordning, som sikrer dig de optimale forhold på lystfiskerferien i Danmark.

Uanset hvor man befinder sig i Danmark, er man aldrig langt fra kysten – eller for den sags skyld en af de mange søer og vandløb, der er i landet. Danmark har helt ideelle forhold for lystfiskeri, og byder på en fiskemæssig variation, som ingen andre lande kan matche. Det gør Danmark til en oplagt destination for lystfiskerferie, hvilket stadig flere får øjnene op for. Men hvilket overnatningssted skal man vælge, som har fokus på lystfiskerens helt særlige behov? 

Kvalitetsmærkeordningen Fishing Denmark er din garanti for fiskevenlige overnatningssteder, der sikrer dig de optimale faciliteter og services på fiskeferien i Danmark. De certificerede overnatningssteder i Fishing Denmark ordningen overholder alle en række kriterier, der er designet til lystfiskerens behov. Det gælder eksempelvis muligheden for at tørre tøj og nedfryse fisk, adgang til lystfiskerrelevante kort og fiskeguides, renseplads og salg af statslige fisketegn. 

Certificeringsordningen Fishing Denmark er et kvalitetsstempel, der viser vej til fiskevenlige overnatningssteder i alle danske regioner. Fishing Denmark er sat i verden for at markedsføre og udvikle forholdene for lystfisketurisme i Danmark ved at skærpe kravene til overnatningssteder, så valget af overnatningsudbyder bliver nemt, og med udgangspunkt i garanti for kvalitet. 

Fishing Denmark – Din garanti for kvalitet