Golf Denmark

Er du vild med at spille golf på din ferie? Så kig efter Golf Denmark logoet

Golf DDenmark

Golf Denmark viser vej til oplevelser på højt niveau hos udbydere, der skal overholde en række kvalitetskriterier for at blive certificeret i Golf Denmark-netværket. 

For dig som golfentusiast betyder det større gennemskuelighed i forhold til at finde frem til den helt rigtige udbyder i det store hav af muligheder for golfoplevelser i Danmark.

Golf Denmark er samarbejdspartner med Danmarks største golfsite Golf.dk.

Golf lokationer

Her kan du se alle aktører som er medlem af Golf Denmark konceptet.

I Danmark er der gode forhold for golf, og med sine næsten 200 golfbaner med stor variation i sværhedsgrad og karakteristika, er det altid muligt at finde en bane efter din smag i nærheden af dig.

Grundet den store interesse for golf i Danmark, er der et væld af overnatningssteder, som tilbyder golfferie og særlig god service og faciliteter for golfspillende gæster.

Kig i den forbindelse efter Aktiv Danmarks kvalitetsmærke Golf Denmark.

Tilbud på golf oplevelser

Hvad er kvalitetsmærket golfferie?

Golf Denmark er en certificeringsordning, som sikrer dig optimale golfoplevelser i Danmark

Danmark er et godt land for golfinteresserede med sine næsten 200 golfbaner. Banerne er varierede af natur og byder på højt niveau, både når det kommer til pris og kvalitet. Med så mange velholdte golfbaner indenfor så begrænset et geografisk område er Danmark en ideel base for golfferien. Samtidig er der et væld af overnatningssteder, der er opmærksomme på golfturistens særlige behov.

Certificeringsordningen Golf Denmark er din garanti for kvalitet på golfferien. Både golfbaner og overnatningssteder kan blive certificerede, hvis de overholder en række kriterier, som garanterer for kvalitet både på og uden for banen. Det gælder eksempelvis muligheden for tidsbestilling, omklædning, opbevaring af bags, opladning af batterier til trolleys og muligheden for at tørre tøj.