Tour de France kommer til Danmark

3 Ruter – 5 Byer

Endelig kommer “Touren” til Danmark! Den første juli lyder startskuddet  i København, den anden juli kører de fra Roskilde mod vest over Storebæltsbroen med mål i Nyborg, og den tredje juli kører de fra Vejle til Sønderborg.

Millioner af TV-seere over hele verden vil som sædvanligt se med, når  starten transmitteres, og Danmarks image som den ideelle cykelferiedestination får et ekstra boost.

Masser af events i forbindelse med Tour de France

Allerede i marts starter de første af mange events med koncerter, aktiviteter for børn, foredrag og cykelture. Følg med på letourcph.dk/events for aktiviteter i dit område.

Tour de France Tilbud

Oplev når feltet når i mål i Sønderborg. Søndag den 3. juli slutter den 182 kilometer lange tredje etape under Tour de France i Sønderborg på Augustenborg Landevej.
Kun 15 minutters gang fra Danhostel Sønderborg Vollerup. 

Book din Tour de France oplevelse her

Tour de France etaperne:

1. Etape: 10 km enkeltstart i København

En kort og hurtig etape hvor der cykles forbi bla. den Lille Havfrue og Amalienborg. 

2. Etape: Roskilde til Nyborg – 202 km

Gennem malerisk og bakket landskab, forbi fjorde og kyststrækninger og over Storebæltsbroen. Især turen over broen forventes at give øget spænding og et splittet felt.

3. Etape: Vejle til Sønderborg – 182 km

Her forventes en kamp mellem udbrydere og sprintere, og ruten tager deltagerne forbi seværdigheder som Jellingstenen, Christiansfeld og Dybbøl Mølle.

Tour de France på Storebæltsbroen