Det Grønne i

Leverer du kvalitetssikret turistservice, så husk at vise det!

Det Grønne I er din garanti for kvalitet i leverancen samt den gode turistservice.

Sæsonen står får døren og gæsterne er allerede begyndt at ankomme. Har du endnu ikke fået sendt en ansøgning om at blive autoriseret så er det ved at være tiden. I år er der flere muligheder for at opnå autorisation end nogensinde før.

Den rejsende dansker ser mere end før på kvalitet og service og hvad der er af ekstra tilbud og oplevelser i nærområdet, der vælges med omhu og gerne igennem turistbureauer.

Ved en autorisation fra Dansk Turismefremme, vil det enkelte turistbureau eller destinationsansvarlige, eje den overordnede autorisation lokalt. Herfra kan det lokale turistbureau udvælge decentrale enheder der tilsvarende kan blive autoriseret med Det Grønne I. Enten som et fysisk decentralt, eller som et digitalt decentralt sted.

Uanset hvilken form for autorisation man søger, vil Det Grønne I være gæstens garanti for at modtage kvalitet i servicen.

Det betyder at gæsten som minimum kan forvente:

• Personlig og/eller digital turistinformation

• Stort lokalkendskab

• Viden og uvildig rådgivning om lokale seværdigheder, events, bespisningsog overnatningsmuligheder, transport mv.

• Hjælp til at booke oplevelser, overnatninger mv.

• Mulighed for vejledning om oplevelser i hele Danmark på dansk, tysk og engelsk.

Ved at blive en del af det Det Grønne I vil I i fællesskab styrke indsatsen for at levere en stærk lokal gæsteservice, til gavn og glæde for gæsterne som så vil komme igen og igen. Turistorganisationen kan med Det Grønne I vise at I tilbyder en høj standard i dansk gæsteservice og dermed øge chancen for at tiltrække flere samarbejdspartnere, både digitalt og fysisk. 

Bliver du selv en central del af Det Grønne I tilbyder vi også et set-up der tillader administration af decentrale enheder. 

Der findes to udgaver af Det Grønne I logo: Det Fysiske Grønne I bruges af traditionelle turistorganisationers fysiske kontor og fysiske decentrale enheder. 

Disse kan også være mobile infosteder som f.eks. stande på messer og andre steder. Det Digitale Grønne I bruges på infokanaler der kun er digitale. Dette kan f. eks være digitale infosteder såsom hjemmesider, apps og touchskærme. 

Vedrørende nærmere beskrivelse af de to autorisationsformer, der er følgende krav til autoriserede turismeorganisationer og decentrale infosteder. Læs mere

 

Cykel - nyhedsbrev

Det rådgivende organ
Det rådgivende organ bag Autorisationsordningen består af Kommunernes Landsforening (KL), VisitDenmark, Friluftsrådet og Turisterhvervets Samarbejdsforum. Organet har til formål at vejlede sekretariatet og dermed sikre udviklingen af den danske Autorisationsordning. Dansk Turismefremme varetager tildelingen af Det Grønne I-skilt til alle turistbureauer i Danmark efter fast definerede kriterier. 

Ansøgning om Autorisation
For at blive autoriseret i skal I venligst læse regler og udfylde ansøgningsskemaet, hvis I opfylder kravene:  
 Ansøgning om at opnå autorisation for 2024 skal ske inden den 12. november 2023.  Hent ansøgningsskema her.

Markedsføring
Vi sælger bl.a. flag, klistermærker og skilte med Det Grønne I logo på. Hvis I ønsker at tilkøbe eller høre mere om disse materialer, så send en mail til info@danskturismefremme.dK

I har også rettigheden til at markedsføre jer digitalt og benytte Det Grønne I logo på fysisk materiale, der matcher jeres sted. I kan få tilsendt logoet i forskellige formater ved efterspørgsel på info@danskturismefremme.dk – husk dog at følge Designmanualen i tilfælde af brug af logoet.

I er velkomne til at tænke i kreative løsninger, der giver værdi for gæsterne og understøtter det Grønne I’s formål. Er din idé ekstraordinær, tjekkes den af på info@danskturismefremme.dk

Har du spørgsmål til anvendelse af logoet, eller ønsker du at købe flag, skilte mv., så er du mere end velkommen til at kontakte Dansk Turismefremmes sekretariat på 
info@danskturismefremme.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.