UD PÅ TUR – En konference om rekreativ infrastruktur

Vi nyder naturen som aldrig før – og vi vil ud i den. 

Men det stigende ønske om naturnære oplevelser kan sætte naturen under pres, og det kræver, at vi finder nye og bedre veje til at skabe adgang – for os selv og for vores gæster. En stærk og sammenhængende rekreativ infrastruktur er central for, at vi kan opleve naturen i balance med både lokalsamfund, virksomheder og naturen.

Hvis vi skal skabe fremtidens rekreative infrastruktur, kræver det fælles løsninger. Det er en opgave, der går på tværs af myndigheder og traditionelle sektorer, og som kræver en tværfaglig tilgang. Derfor inviterer Dansk Kyst- og Naturturisme og Friluftsrådet til fælles konference tirsdag den 23. april 2024 kl. 09.30 – 15.45 på konferencecenter Musholm i Korsør. 

Målet er, at vi sammen får nye perspektiver på, hvordan vi i fællesskab løfter den rekreative infrastruktur ved at tænke den ind i en langsigtet og strategisk planlægning og samarbejde, så vi lykkes på flere bundlinjer; turisme, sundhed, klima og landdistrikter.

Vi arbejder på at få de sidste detaljer for programmet på plads, men vi lover, at man som deltager på dagen får både international inspiration, ny viden og konkrete anbefalinger til, hvordan vi kan løfte den rekreative infrastruktur.

Vi glæder os til at se dig!

Link til tilmelding: https://kystognatur.nemtilmeld.dk/148/

Link: https://www.kystognaturturisme.dk/dansk-kyst-og-naturturisme/vidensbank/ud-paa-tur-en-konference-om-rekreativ-infrastruktur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Ved tilmelding accepteres vores privatlivspolitik.